Hundskor för den kalla vintern

Som jag har sagt tidigare så är Zelma en hund som fryser väldigt mycket på vintern, förra vintern så hade hon bara på sig sin stickande tröja och när vi var ute så var det ofta som hon lyfte på sina ben som om hon hade "brutit det" för att det var så kallt, så sprang hon runt och haltade. Det var ju inte det roligaste att se (fast då vet man ju att hon klarar sig med bara tre ben ^^). Men en dag var det faktiskt så himla kallt att hon försökte lyfta upp en framtass och en baktass diagonalt för att det var så kallt, det funkade några sekunder men sen föll hon omkull. En dag försökte hon tillochmed med tre tassar, kan ni gissa hur det gick till då? ;)

Det e så synd att det ska bli så, vill ju att hon ska ha roligt på promenaderna, hon älskar ju att gå långpromenader på vintern! Det hände ofta att jag fick plocka upp henne och bära henne den sista biten hem.
För att undvika detta så har jag tänkt att köpa skor till henne, ja vet att det kanske är många som är emot det men det men det är för Zelmas bästa. Skorna är inga komplicerade och är fodrade.
Dessa skor kommer från Doggie.se och kostar 249, har slitsam gummisula , dragkedja fram och karborreband så att man justera bra och för hundens huds bästa :)
Tror Zelma kommer ha en mycket roligare vinter när vi beställt hem dom! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0