En av vinnarna! :)

Var med i Rebys tävlingen där man skickade in julbilder, och det blev inte bara en vinnare utan flera blev det! :) Kommer någon dag få hem en liten sak i blevådan som pris! :)
Här är bilden jag tävlade med:
En av dom bilderna jag pratade om i veckan. Huvudet  ser man ju inte alls mycket av men jag tycker att kvalitén blev bra och syftet bra, sen ser man också att hon var glad och inte besvärad av alla lysen :)

Kommentarer
Postat av: Reby Solo - Hundbloggare

Just att man inte ser ansiktet är en av de anledningarna att jag valde bilden - den är originell, speciell och uttrycksfull. Motljuset från lysdioderna gör det liksom till en naturlig faktor i bilden, en hundbild måste inte alltid visa ett sött hundansikte liksom. Jag tycker den är väldigt kreativ och dessutom faktumet att det är en Jack Russell gör det ännu roligare, man tänker sig att hon gjort en runda i granen och plockat på sig hela ljusslingan och sitter där och försöker se oskyldig ut! JRT är ju lite sådär lagom kända för att hitta på hyss.Ser fram emot att få in bidrag av dig i mina framtida tävlingar! Krama och pussa på Zelma nu!

2011-12-25 @ 18:32:39 / URL: http://reby.blogg.se/
Postat av: maja o zoro

såg bilden på rebys blogg :) grattis :D

2011-12-25 @ 20:45:49 / URL: http://majazoro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0